dijous, 18 de febrer del 2010

Guia de Cursos Formació per a l'Ocupació – Guia dels Centres d'Innovació i Formació Ocupacional per al 2010

Ja està disponible la Guia de Cursos Formació per a l'Ocupació – Guia dels Centres d'Innovació i Formació Ocupacional per al 2010

Enguany es posen en marxa 589 cursos, 68 més que a 2009

Ja es pot consultar la Guia amb l'oferta formativa dels Centres d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) del Servei d'Ocupació de Catalunya, corresponent a l’any 2010.

En aquesta Guia s'hi pot trobar la informació bàsica per accedir al conjunt de cursos programats pel SOC durant aquest any, que s'imparteixen en els vuit centres CIFO distribuïts per tot el territori.

Aquesta guia permet accedir a un seguit d'accions formatives que ajudaran a millorar la situació professional, la reinserció laboral i les competències i la qualificació professional de les persones que hi participin.

L'oferta formativa de 2010 s’ha dissenyat al voltant d’una formació modular i ha estat concebuda per cobrir tot el ventall de nivells professionals i formatius, amb el referent de les qualificacions professionals. A més a més, s’incorpora una altra novetat important: la possibilitat de realitzar pràctiques laborals no retribuïdes en empreses.

En conjunt, enguany, els CIFO posaran en marxa un total de 589 cursos, 68 més que a 2009, que permetrà arribar a un total de 9.100 persones. Aquest increment de l’oferta és conseqüència d’un augment en el nombre d’accions i de la introducció de noves especialitats formatives vinculades a sectors prioritaris, com ara les TIC, les energies renovables, la rehabilitació d’habitatges i la formació en eines per a la creació i gestió de petites empreses.
Podeu consultar la Guia " Cursos Formació per a l'Ocupació - Guia CIFO 2010".
Podeu també consultar l'oferta de cursos al cercador de cursos..
 
FONT: OFICINADETREBALL.CAT