dijous, 15 d’abril del 2010

La Fundació Pere Tarrés engega el procés de selecció de monitors i monitores d'activitats de lleure per a l'estiu


Fundació Pere Tarrés, 15 d’abril de 2010 Fa unes setmanes, la Fundació Pere Tarrés va posar a disposició de les famílies més de 16.000 places perquè puguin inscriure els seus fills i filles en alguna de les més de 300 activitats d’estiu que organitza enguany, juntament amb el seus centres d’esplai vinculats. I és evident que per acompanyar infants i joves en aquesta experiència lúdica i educativa és crucial el paper dels monitors i de les monitores. De fet, aquest any en la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés participaran més de 2.000 persones. I ara és el moment en que la Fundació Pere Tarrés comença a organitzar els equips pedagògics de directors/es i monitors/es de les activitats d’estiu.

Concretament, la Fundació Pere Tarrés ha iniciat un procés de selecció de més de 300 professionals interessats en treballar en els casals d’estiu, les colònies de lleure, esportives o lingüístiques. Els requisits són disposar  del títol de monitor de lleure, ganes de participar en un projecte enriquidor i fer viure als infants un estiu divertit i educant-los en valors.

De fet, treballar de monitor/a de colònies o casals durant l’estiu és una de les opcions laborals estivals més estesa entre els joves catalans. I és que la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés ofereix una oportunitat laboral excel·lent perquè molts joves aprofitin per tenir una feina remunerada durant els mesos d’estiu, mentre contribueixen a que els nens i nenes aprenguin a conviure, desenvolupin l’autonomia personal i ampliïn els seus coneixements. D’altra banda, també són molts els monitors/es voluntaris dels centres d’esplai que participen durant la resta de l’any en activitats d’educació en el lleure.

Les persones interessades en formar part dels equips de directors/es i monitors/es de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés poden enviar el seu CV a: seleccio@peretarres.org

Teniu informació sobre la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés a: www.peretarres.org/estiu